Kosovë, urime 11 vjetori i Pavarësisë

Paqja Studentore e Universitetit të Prishtinës (PS-UP), u uron të gjithë qytetarëve të Kosovës 11 vjetorin e Pavarësisë.

Nder dhe lavdi për të gjithë ata që dhanë jetën dhe kontribuan për këtë ditë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.