PS-UP u takua me Institutin “Yunus Emre” për të bashkëpunuar në fushën e arsimit

Sot u zhvillua një takim me drejtorin e Institutit “Yunus Emre”, Mehmet Űlker.

Përfaqësuesit e organizatës tonë biseduan rreth mundësisë dhe aktiviteteve të përbashkëta arsimore të cilat do t’i sjellin dobi studentëve të Universitetit të Prishtinës.

Ky është takimi i rradhës i Paqes Studentore, e cila po punon që të krijojë kontakte me organizata të tjera për të mirën e studentëve tanë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.