Njoftim: Këtë të mërkurë PSUP shfaqë filmin e radhës

Projekti “Java Studentore e Filmit” i nisur tash e dy javë, po vazhdon me shfaqjen e filmave.

Kësaj radhe filmi do të shfaqet me 20 nëntor, të mërkurën, në ora 18:30, në Administratën Qendrore të UP-së (Lokacioni: https://goo.gl/maps/u61hkwAyfj6myoLBA)

Andaj, ftoheni që të vini e ta shihni këtë film dhe të përjetoni një natë të paharruar.

Ky grant është mundësuar nga Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), në kuadër të projektit QAINT, të financuar nga Agjencia Zhvillimore Austriake (ADA) dhe mbështetur nga MASHT

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.