Njoftim: Hapet konkursi për ndarjen e bursave për vitin akademik 2019/20

Paqja Studentore e Universiteti të Prishtinës iu njofton se Universiteti i Prishtinës ka hapur konkursin për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2019/20 për studentët e nivelit Baçelor.

Afati për aplikim është i hapur deri më 10/12/2019, në ora 15:00.

Për mënyrën e aplikimit dhe dokumentet e nevojshme, detajet i gjeni në linkun: https://uni-pr.edu/desk/inc/media/3AB717AE-7BC1-4885-93BD-274D9DD965E4.pdf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.