Thirrje për pjesëmarrje në sesionin informues për bursa në Turqi

Paqja Studentore e Universitetit të Prishtinës ju fton të merrni pjesë në prezantimin e programit për bursë studimi në Turqi.

Ky sesion informues do të mbahet më 5 shkurt 2020, me fillim nga ora 11:00, në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës.

Këto përfshijnë regjistrim në fakultet, kurse të gjuhës turke, sigurim shëndetësor, banim, biletë një njëdrejtimëshe, bursë mujore dhe shpenzimet e universitetit, për të cilat mund të aplikoni më 10 shkurt dhe 20 shkurt 2020.

Për detaje tjera vizitoni: www.turkiyeburslari.gov.tr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.