Mbahet ligjërata e parë e projektit “Të flasim shlirë, për një shëndet të mirë”.

Studentet e UP-së patën rastin që nga afër të informohen në lidhje me gjëndrën tiroide dhe problemet që shkakton ajo, falë ligjëratës së organizoi PS-UP-ja.

Për këtë temë, para të pranishmëve foli internistja dhe endokrinologia dr. Lindita Musliu – Mahmuti. Studentet shfrytëzuan rastin dhe pyetën doktoreshën për temën e caktuar.

Studentet shfrytëzuan rastin dhe pyetën doktoreshën për temën e caktuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.