Kyçu

IP-ja juaj 54.166.15.152
Ora 2014-10-25 00:34:48
Në linjë 1
Sot 3
Dje 242
Këtë javë 1084
Javën e kaluar 1035
Këtë muaj 5181
Muajin e kaluar 11945
Gjithsej 17126

Në linjë

Kemi 3 mysafirë dhe nuk ka anëtarë duke shfletuar

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Na kontaktoni

Paqja Studentore e Universitetit të Prishtinës.

 

* Adresa: Fakulteti i Arteve zyra nr. 4, Prishtinë

* Telefoni: +377 45 62 00 61; +386 49 14 14 26

* E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* Webfaqja: www.paqjastudentore.org