Mënyra më e lehtë për të krijuar një CV

Jeni student/e dhe ende nuk keni një CV?

Atëherë, PS-UP-ja ju tregon mënyrën më të lehtë për ta krijuar atë.

Së pari, vizito profilin tënd në platformën “e-Karriera” (ekarriera.uni-pr.edu), në të cilën mund të kyçeni duke vendosur numrin e SEMS-ID dhe fjalëkalimin.

Së dyti, plotëso të dhënat tek seksionet në anën e majtë të faqes (edukimi, eksperienca e punës, trajnimet, gjuhët, etj) dhe pasi ta keni përfunduar, sistemi ju mundëson ta shkarkoni në PDF.

PS-UP-ja ju uron suksese gjatë aplikimeve!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.