Paqja Studentore reagon për dëmet që greva po ua shkakton studentëve

Paqja Studentore e Universitetit të Prishtinës (PS-UP), është kundër çdo dëmtimi që i bëhet studentit. Organizata vlerëson se greva po u shkakton probleme për shkak të mos mbajtjes së provimeve, të cilat janë mënyra kryesore për vlerësimin e tyre. Mosmbajtja e provimeve po shkakton një kaos në universitet. Pastaj, mosfunksionimi i administratës së fakulteteve po … Continue reading Paqja Studentore reagon për dëmet që greva po ua shkakton studentëve

MERR PRODUKTE VENDORE FALAS!

Organizata studentore PAQJA STUDENTORE e Universitetit të Prishtinës ka organizuar një aktivitet në lidhje me vendimin e marrë nga Qeveria e Kosovës për taksën 100% ndaj Serbisë. Ky aktivitet do mbahet më 28 nëntor nga ora 11:00-15:00 në sheshin Zahir Pajaziti në Komunën e Prishtinës. Këtë aktivitet e kanë mbështetur shumë kompani vendore të cilat janë shprehur … Continue reading MERR PRODUKTE VENDORE FALAS!

Aktiviteti “Bashkë, për një kampus të pastër”

Aktiviteti "Bashkë, për një kampus të pastër" i organizatës "Paqja Studentore" i mbështetur nga "Let's do it Kosova", i mbajtur sot, është kryer me sukses. Shumë studentë të fakulteteve të ndryshme iu bashkuan iniciativës për ta pastruar kampusin universitar duke mos harruar profesorët dhe asistentët e departamentit të gazetarisë si: Milazim Krasniqi, Remzie Shahini Hoxhaj, … Continue reading Aktiviteti “Bashkë, për një kampus të pastër”