KRYESIA E PS-UP

2019-21

Erzen Hyseni
Kryetar

Studion ne nivelin master, drejtimi "Ekonomiks", ne Fakultetin Ekonomik. Eshte anetar i Paqes Studentore qe nga viti 2016 dhe qe nga Janari i vitit 2019 eshte zgjedhur Kryetar i Paqes Studentore.

FB
Fatlind Azizi
Nenkryetar i Pare
Megzime Ibrahimi
Sekretare e Pergjithshme
Kaltrina Bejiqi
Nenkryetare
Elbasan Geci
Nenkryetar
Advan Syla
Sekretar Organizativ
Ardit Bilalli
Nenkryetar
Hena Rexhaj
Anetare e Kryesise
Mustafë Hoxha
Anetar i Kryesise